Skip to Content
AZ ÍZLETES ÉTELEK ÉS A MINŐSÉG OLDALÁN ÁLLUNK

AZ ÍZLETES ÉTELEK ÉS A MINŐSÉG OLDALÁN ÁLLUNK

Fenntarthatóság és minőségi összetevők

A Hellmann’s már hosszú ideje elkötelezett a fenntarthatóság és a hatékony üzleti koordináció mellett. Számunkra a jó termékek nemcsak finomak, de társadalmi felelősségvállalás szempontjából is megfelelőek: környezetbarát módon járulnak hozzá a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. Ez az oka annak, hogy olyan összetevőkkel dolgozunk, mint például a szabad tartású tyúkok tojásai. Emellett folyamatosan kutatjuk az új lehetőségeket, hogy tovább csökkentsük a termékeink környezetre gyakorolt hatását. A nagyszerű termékek egyszerű és kiváló minőségű összetevőkből készülnek. Célunk, hogy termékeinket még ízletesebbé, táplálóbbá tegyük, hogy teljes mértékben kielégítsük a fogyasztóink igényeit.

Elkötelezettek vagyunk a sótartalom felelősségteljes csökkentése iránt is, ezért tovább keressük a lehetőségeket, hogy mindezt az ízvilág megváltozása nélkül érjük el. Mi több, a Hellmann’s termékek esetében nincs szükség további sózásra, anélkül is ízletesek a vele készült ételek.

REPCEOLAJ

A Hellmann’s majonézek repceolajból készülnek, ami Omega-3 zsírsavat tartalmaz, és telítetlen zsírokban gazdag („jó zsírok”).

HOZZA KI A LEGTÖBBET A FŐZTJÉBŐL!

Tudta, hogy a Hellmann’s nem csak szendvicsekhez, de főételek elkészítéséhez is kiváló választás?

A Hellmann’s különleges összetevő lehet az előételek, főételek és akár desszertek elkészítése esetében is, mert még izgalmasabbá, változatosabbá teheti a megszokott ételek ízét.

KÖVESS MINKET!