AZ ÍZLETES ÉTELEK ÉS A MINŐSÉG OLDALÁN ÁLLUNK
A HELLMANN’S TÖRTÉNETE
1903
Alig volt tizennégy éves, amikor a fiatal Richard Hellmann ipari tanulóként a helyi élelmiszerpiacon dolgozott, itt kezdett el rajongani az ételekért. De csak akkor ért el valódi sikereket, amikor New York-ba költözött.
1913
Richard itt találkozott a feleségével, Margarettel, aki egy csemege üzlet tulajdonosainak lánya volt. És 1913-ban Richard és Margaret megvalósították az álmukat, hogy létrehozzák saját üzletüket, és megszületett a Hellmann's Csemege.
1920
A Hellmann's majonéz szülõhelyévé váló csemege üzlet közvetlenül New York szívében nyitotta meg kapuit: a manhattani Columbus Avenue-n. És Richard elkezdte létrehozni a ma legendás majonézét. Az üvegeket finom összetevők keverékével töltötték meg, amelynek végeredményeképpen létrejött a krémes textúrájú és ízű majonéz.
1925
Valójában Margaret, a felesége volt az, aki elkészítette és tökéletesítette a kék szalaggal ellátott majonéz receptjét. A majonéz üvegét kék szalaggal kötötte körbe, ezzel garantálva a minőséget. A kék szalag minőség azóta is az a szabvány, amelyet a Hellmann's termékekkel követünk.
Napjaink:
A Hellmann’s kínálata kibővült számos termékkel: a különböző típusú és kiszerelésű majonézeken kívül már ínycsiklandó és változatos grillszószok is elérhetőek a márkanév alatt, melyek nélkülözhetetlen összetevőjévé váltak számos ízletes receptnek.