Skip to Content
AZ ÍZLETES ÉTELEK ÉS A MINŐSÉG OLDALÁN ÁLLUNK

AZ ÍZLETES ÉTELEK ÉS A MINŐSÉG OLDALÁN ÁLLUNK

A HELLMANN’S TÖRTÉNETE

1903

Alig volt tizennégy éves, amikor a fiatal Richard Hellmann ipari tanulóként a helyi élelmiszerpiacon dolgozott, itt kezdett el rajongani az ételekért. De csak akkor ért el valódi sikereket, amikor New York-ba költözött.

1913

Richard itt találkozott a feleségével, Margarettel, aki egy csemege üzlet tulajdonosainak lánya volt. És 1913-ban Richard és Margaret megvalósították az álmukat, hogy létrehozzák saját üzletüket, és megszületett a Hellmann's Csemege.

1920

A Hellmann's majonéz szülõhelyévé váló csemege üzlet közvetlenül New York szívében nyitotta meg kapuit: a manhattani Columbus Avenue-n. És Richard elkezdte létrehozni a ma legendás majonézét. Az üvegeket finom összetevők keverékével töltötték meg, amelynek végeredményeképpen létrejött a krémes textúrájú és ízű majonéz.

1925

Valójában Margaret, a felesége volt az, aki elkészítette és tökéletesítette a kék szalaggal ellátott majonéz receptjét. A majonéz üvegét kék szalaggal kötötte körbe, ezzel garantálva a minőséget. A kék szalag minőség azóta is az a szabvány, amelyet a Hellmann's termékekkel követünk.

Napjaink:

A Hellmann’s kínálata kibővült számos termékkel: a különböző típusú és kiszerelésű majonézeken kívül már ínycsiklandó és változatos grillszószok is elérhetőek a márkanév alatt, melyek nélkülözhetetlen összetevőjévé váltak számos ízletes receptnek.

KÖVESS MINKET!