A húsvét egyike a legrégebbi hagyományainknak. Az ünnepet hivatalosan egy böjt időszak előzi meg, ezért ezen a napon lehet újra húst enni. Nem meglepő hát, hogy a húsvéti receptek között rengeteg főtt sonka és húsos hidegtál ötletből inspirálódhatunk. Melléjük köretként kiválóan illenek a majonézes saláták. Sokan a krumplisaláta vagy a francia saláta mellett teszik le voksukat, de egy kis kreativitással izgalmas alternatívákat is alkothatunk belőlük. Az elengedhetetlen vendégváró finomságok közé tartoznak még a különböző tojás variációk: lehet buggyantott, főtt, krém, de tojáspörkölt is. Akár a hidegtálak kiegészítőjeként, akár a húsvéti kalács mellé kínáljuk, tökéletes és autentikus ízélményt nyújthatunk a locsolkodóknak. Ha idén inkább egy különlegesebbet változatát sütnéd meg, próbáld ki az ostoros vagy mákos kalács receptet! Inspirálódj receptjeink közül – az ízorgia garantált!
timer
60"
mood
Könnyű
thumb_up
3
Megnézem
timer
25"
mood
Könnyű
thumb_up
1
Megnézem
timer
40"
mood
Könnyű
thumb_up
2
Megnézem
timer
80"
mood
Könnyű
thumb_up
1
Megnézem
timer
60"
mood
Közepes
thumb_up
2
Megnézem
timer
120"
mood
Közepes
thumb_up
3
Megnézem
timer
170"
mood
Könnyű
thumb_up
4
Megnézem
timer
40"
mood
Közepes
thumb_up
1
Megnézem
timer
90"
mood
Közepes
thumb_up
2
Megnézem
timer
15"
mood
Könnyű
thumb_up
1
Megnézem
timer
30"
mood
Könnyű
thumb_up
1
Megnézem
timer
20"
mood
Könnyű
thumb_up
4
Megnézem
timer
190"
mood
Könnyű
thumb_up
1
Megnézem
timer
60"
mood
Közepes
thumb_up
0
Megnézem
timer
10"
mood
Könnyű
thumb_up
0
Megnézem
timer
40"
mood
Közepes
thumb_up
0
Megnézem
timer
110"
mood
Közepes
thumb_up
1
Megnézem
timer
30"
mood
Könnyű
thumb_up
6
Megnézem
Megjelenítette: Receptműhely