Inspiráció a húsvéti készülődéshez

2019. 04. 03.
comment 0 komment
A húsvét egyike a legrégebbi hagyományainknak. Az ünnepet hivatalosan egy böjt időszak előzi meg, ezért ezen a napon lehet újra húst enni. Nem meglepő hát, hogy a húsvéti receptek között rengeteg főtt sonka és húsos hidegtál ötletből inspirálódhatunk. Melléjük köretként kiválóan illenek a majonézes saláták. Sokan a krumplisaláta vagy a francia saláta mellett teszik le voksukat, de egy kis kreativitással izgalmas alternatívákat is alkothatunk belőlük. Az elengedhetetlen vendégváró finomságok közé tartoznak még a különböző tojás variációk: lehet buggyantott, főtt, krém, de tojáspörkölt is. Akár a hidegtálak kiegészítőjeként, akár a húsvéti kalács mellé kínáljuk, tökéletes és autentikus ízélményt nyújthatunk a locsolkodóknak. Ha idén inkább egy különlegesebbet változatát sütnéd meg, próbáld ki az ostoros vagy mákos kalács receptet! Inspirálódj receptjeink közül – az ízorgia garantált!

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 2
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 3
Megnézem

timer 40"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 90"
mood Közepes
thumb_up 2
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 4
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 6
Megnézem

 

Megjelenítette: Receptműhely