Grillezz velünk!

2018. 05. 24.
comment 0 komment
A jó hangulatú grill party sikere viszont csak akkor lehet garantált, ha az ételek finomak és jól sikerülnek.

Végre újból itt a nyár, itt a jó idő!
Az egyik legjobb dolog a nyárban, hogy végre a szabadban tölthetjük az időnk nagy részét, együtt a családdal, barátokkal.
Ha pedig a nyarat és az étkezést említjük együzz, akkor szinte mindenkinek elsőként ugrik be:

GRILLEZÉS

A jó hangulatú grill party sikere viszont csak akkor lehet garantált, ha az ételek finomak és jól sikerülnek.

PÁCOLÁS

Az ideális pácokban három alkotóelem játszik technikai főszerepet:
A savak lazítják a rostokat, a fűszereknek köszönhetően válnak változatossá az ízek, a zsíradék szerepe pedig a pácban lévő fűszerek hatóanyagainak oldása.
Fontos azonban, hogy a húst sós-savas közegben ne pácoljuk 12-16 óránál tovább!

Próbáljátok ki legújabb receptjeinket a következő grill party során:

BBQ oldalas

Ebben a pácban a Globus Mustár és Ketchup is fontos szerepet játszanak. A savtartalom mellett a karakteres és gyümölcsösen paradicsomos alapízeket is adják. A Knorr Grill Páckeverék összetett, harmonikusan fűszeres ízt ad az oldalasnak. A fűszeres, édes-savanykás ízeket jól támogatja a hozzáadott nádcukor és almaecet. Az így készült páccal a sokak által ismert BBQ oldalas is felkerülhet a nyári grillparty-k kínálatába.

 

Fehérboros-kakukkfüves karaj

Ebben a pácban a Globus Mustár domináns, karakteres alapízt ad a hússzeleteknek, a kiegyensúlyozott savtartalom mellett. A Knorr Grill Páckeverék összetett fűszerkombinácóját változatosabbá teszi a friss kakukkfű és újhagyma, míg a fehérbor különlegessé, izgalmassá kerekíti a mustár dominanciáját.

 

Mustáros-rukkolás húsgolyók

A Globus Mustár képviseli ebben a pácban a szükséges savakat és remek alapízt ad a húsnak. A Knorr Fokhagymás Páckeverék kívülről, belülről ízesíti, fűszerezi a húsgolyókat. A mustáros-fokhagymás ízvilágot jól kiegészítik a páchoz adott friss rukkola és kakukkfű levelek.

 

Lime-korianderes csirkemell

Ebben a pácban a Globus Majonéz fontos szerepet játszik mind a pácoláshoz szükséges zsiradék biztosításában, mind az alapízek kialakításában. A Knorr Csípős Csirke Páckeverék ízesíti és fűszerezi a húst, a lime és a koriander levél pedig frissítő nyári ízeket kölcsönöz a finom grillezett csirkemellnek.

 

Jó sütögetést kívánunk! 

Megjelenítette: Receptműhely