3 tipp a saslik készítéséhez

2016. 05. 24.
comment 0 komment

Vesd bele magad a grill szezonba, saslik receptekkel felvértezve!

Ki ne szeretné a saslikot? íme 3 alapvetés és kapós recept, hogy minden nyárs szárazon maradjon!

1. A nyársak nyers igazsága

A jó saslik titka, hogy harmónikus mennyiségű hús, zöldség és/vagy gyümölcs legyen a nyárson. Az ízek harmóniája szintén elengedhetelen! A gazdag íz titka a helyes előkészítés - a megfelelő pácolás. A húsok előkészítéséhez, pácolásához a Knorr Fűszerkeverékeket ajánljuk.

Nézd meg a pikáns marhanyárs zöldségekkel receptünket!

 

2. A megfelelő körítés - szó szerint.

A húsok mellé tálaljunk változatos salátákat! A jól kiválasztott saláta elkíséri, támogatja, főszerepbe helyezi a húsok remek ízét. Az alábbi saláta, citrusos karakterével, kiváló társa lehet mézzel pácolt csirke sasliknak, joghurtos bárány sasliknak.

Grapefruitos saláta dióval és kék sajttal

 

3. Szószban az igazság

Fontos, hogy a grillen sütött húsok már önmagukban, a megfelelő pácolásnak köszönhetően - akár salátával kísérve - örömet okozzanak. Ha azonban a csúcsra törünk, kínáljunk mellé egyéni kiegészítőket, fantasztikusan ízletes grill szószokat! Íme néhány tipp:

A pikáns ízek kedvelőinek egy chilis mártogatós: Fokhagymás-chilis szósz 

 

Összeállításunk végén álljon egy örök klasszikus: a frisítő tzatziki.

 

A fenti három tanáccsal kívánunk remek grillezést!