Vissza

Knorr Fokhagymás-zöldfűszeres Páckeverék

Online vásárlási lehetőségek:

Leírás:

A Fokhagymás-Zöldfűszeres Páckeverék fenséges ízt ad a húsnak az olyan ízletes összetevők keverékének köszönhetően, mint a fokhagyma, borsikafű, majoranna és rozmaring.

Összetevők:

Összetevők: fokhagymapor (25%), só, fűszerpaprika, zöldfűszerek (12%) (borsikafű, majoránna, rozmaring), koriander, kömény, rizsliszt, MUSTÁRLISZT, napraforgóolaj. A termék glutént, tejet, tojást és zellert tartalmazhat.

Elkészítési javaslat:

Fokhagymás kakukkfüves harcsa

1 tasak Knorr Fokhagymás-Zöldfűszeres Páckeverék

50 dkg bőrnélküli harcsafilé

1db (120g) piros húsú paprika

2 db (200g)paradicsom

1 dl tejszín

2 tk aprított snidling

Szeletelt füstölt mozzarella

A harcsát vágjuk tenyérnyi, kb 1,5 cm vastag szeletekre. 2 ek (20g) Knorr Páckeveréket keverjünk el 0,5dl olajban, majd pácoljuk benne a halhúst 10 percig. Ezalatt forrázzuk le a paradicsomokat és húzzuk le a héjukat. A paprikát vágjuk 1x1 cm kockára és forróra hevített serpenyőben, kevés olívaolajon, pirítsuk erős lángon 2-3 percig. Adjuk hozzá a meghámozott, durva kockára vágott paradicsomot és pirítsuk tovább erős lángon 1-2 percig. Csökkentsük a hőmérsékletet, adjuk hozzá a maradék (15g) Knorr Páckeveréket, öntsük hozzá a tejszínt és lassú tűzön, kevergetve fözzük 2-3 percig. Szórjuk bele az aprított snidlinget. A halat közepes hőmérsékleten grillezzük vagy kevés olajon süssük (grill)serpenyőben. Az első oldalát kb. 3 percig, fordítsuk meg, tegyük a sült oldalra a mozzarella szeleteket, és süssük tovább 2 percig. Tálaljuk petrezselymes burgonyával és a tejszínes mártással.

Tápérték:

100 g termékben
Energia1069 kJ/255 kcal
Zsír8,2 g
amelyből telített zsírsavak1,1 g
Szénhidrát30 g
amelyből cukrok5 g
Rost17 g
Fehérje10 g
23,7 g