Leírás:
A Fokhagymás Páckeverék fenséges ízt ad a húsnak az olyan ízletes összetevőknek köszönhetően, mint a fokhagyma, paprika és fehérbors.
Összetevők:
Összetevők: só, fokhagymapor (35%), cukor, fűszerpaprika (3,6%), napraforgóolaj, bors (1,3%).
A termék glutént, tejet, zellert és mustárt tartalmazhat.
Elkészítési javaslat:
Kakukkfüves Fokhagymás sertés tarja
70 dkg csont nélküli tarja
1 tasak Knorr Fokhagymás Páckeverék
1 dl olaj
Friss kakukkfű ágak
1 dl tej
2 ek sertészsír
1. A csont nélküli tarját vágjunk kb. 1-1,5 cm vastag szeletekre. A Knorr Fokhagymás Páckeveréket keverjük el 1 dl olajban. A hússzeletek kenjük
be a
páccal, tegyük egy tálba, a hússzeletek közé tegyünk egy-egy friss kakukkfű ágacskát, öntsük rá a maradék pácot és a tejet. Tegyük a hűtőbe egy
éjszakára.
2. A hússzeleteket vegyük ki a pácból, papírtörlővel törölgessük szárazra, a kakukkfű ágacskákat is tegyük papírtörlőre, lecsöpögni.
3. A hússzeletek enyhén klopfoljuk, majd a forró sertészsírban, közepes lángon, kb. 3 percenként átfordítva, 9-12 perc alatt süssük készre. Az utolsó
1
percre dobjuk hozzá a lecsöpögtetett kakukkfű ágacskákat.
Kínáljuk hagymás, pirított tört burgonyával.
Tápérték:
Knorr Fokhagymás fűszerkeverék | |
---|---|
100 g termékben | |
Energia | 953 kJ/227 kcal |
Zsír | 3,7 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,4 g |
Szénhidrát | 43 g |
amelyből cukrok | 19 g |
Rost | 3,3 g |
Fehérje | 5,7 g |
Só | 39,2 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal) | |