Leírás:
A Csípős Csirkeszárny Páckeverék fenséges ízt ad a csirkeszárnyaknak az olyan ízletes összetevők keverékének köszönhetően, mint a paradicsom, fokhagyma, hagyma, cayenne-bors és a rozmaring.
Összetevők:
Összetevők: paradicsompüré por (24%), só, fokhagyma (14%), rizsliszt, fűszerpaprika, Cayenne-bors (6,4%), vöröshagymapor (6%),
MUSTÁRLISZT,rozmaring (0,4%), koriander, fekete bors, cukor, napraforgóolaj, citromlépor, köménymag.
A termék glutént, tejet, tojást és zellert tartalmazhat.
Elkészítési javaslat:
Szezámmagos csípős csirkeszárnyak
1,5 kg csirkeszárny (szárnyvégek nélkül)
1 tasak Knorr Csípős Csirkeszárny Páckeverék
2 evőkanál olaj
2 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál szezámmag
2-3 szál újhagyma
1. Keverjük az olajhoz a szójaszószt, a Knorr Csípős Csirkeszárny Páckeveréket és a szezámmagot.
2. Adjuk hozzá a megtisztított, ízületeknél kettévágott csirkeszárnyakat.
3. Keverjük át alaposan, hogy mindenhol érje a fűszeres pác, lefóliázva hagyjuk pácolódni 30 percig.
4. Tegyük sütőpapírral bélelt sütőlemezre, 180 °C-ra előmelegített sütőben süssük 45 percig.
5. A sütőből kivett forró csirkeszárnyakat apróra vágott újhagymával megszórva tálaljuk.
Tápérték:
Knorr Csípős csirkeszárny fűszerkeverék | |
---|---|
100 g termékben | |
Energia | 1170 kJ/280 kcal |
Zsír | 6 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,9 g |
Szénhidrát | 43 g |
amelyből cukrok | 17 g |
Rost | 14 g |
Fehérje | 10 g |
Só | 16,9 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal) | |