Receptek a Receptműhely Receptműhelyen
Vissza

Knorr Csípős Csirkeszárny Páckeverék

Online vásárlási lehetőségek:

Leírás:

A Csípős Csirkeszárny Páckeverék fenséges ízt ad a csirkeszárnyaknak az olyan ízletes összetevők keverékének köszönhetően, mint a paradicsom, fokhagyma, hagyma, cayenne-bors és a rozmaring.

Összetevők:

Összetevők: paradicsompüré por (24%), só, fokhagyma (14%), rizsliszt, fűszerpaprika, Cayenne-bors (6,4%), vöröshagymapor (6%),

MUSTÁRLISZT,rozmaring (0,4%), koriander, fekete bors, cukor, napraforgóolaj, citromlépor, köménymag.

A termék glutént, tejet, tojást és zellert tartalmazhat.

Elkészítési javaslat:

Szezámmagos csípős csirkeszárnyak

1,5 kg csirkeszárny (szárnyvégek nélkül)

1 tasak Knorr Csípős Csirkeszárny Páckeverék

2 evőkanál olaj

2 evőkanál szójaszósz

2 evőkanál szezámmag

2-3 szál újhagyma

1. Keverjük az olajhoz a szójaszószt, a Knorr Csípős Csirkeszárny Páckeveréket és a szezámmagot.

2. Adjuk hozzá a megtisztított, ízületeknél kettévágott csirkeszárnyakat.

3. Keverjük át alaposan, hogy mindenhol érje a fűszeres pác, lefóliázva hagyjuk pácolódni 30 percig.

4. Tegyük sütőpapírral bélelt sütőlemezre, 180 °C-ra előmelegített sütőben süssük 45 percig.

5. A sütőből kivett forró csirkeszárnyakat apróra vágott újhagymával megszórva tálaljuk.

Tápérték:

Knorr Csípős csirkeszárny fűszerkeverék
100 g termékben
Energia1170 kJ/280 kcal
Zsír6 g
amelyből telített zsírsavak0,9 g
Szénhidrát43 g
amelyből cukrok17 g
Rost14 g
Fehérje10 g
16,9 g
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)