Vissza

Knorr Csípős Csirke Páckeverék

Online vásárlási lehetőségek:

Leírás:

A Csípős Csirke Páckeverék fenséges ízt ad a húsnak az olyan ízletes összetevők keverékének köszönhetően, mint a fokhagyma, hagyma, cayenne-bors és a római kömény.

Összetevők:

Összetevők: só, cukor, vöröshagymapor (14%), fokhagymapor (8,6%), Cayenne-bors (6,8%), fűszerpaprika, citromlépor, természetes paprika kivonat,

római kömény (0,7%), koriander. A termék glutént, tejet, tojást, zellert és mustárt tartalmazhat.

Elkészítési javaslat:

Csípős csirkeszárnyak

70 dkg csirkeszárny

1 tasak Knorr Csípős Csirke Páckeverék

2 tk Delikát

4 ek Globus ketchup

3 gerezd fokhagyma

1. A csirkeszárnyat tisztítsuk meg, az ízületnél vágjuk ketté, majd tegyük 1 liter, Delikáttal ízesített, forrásban lévő vízbe. Főzzük 7-8 percen

keresztül.

2. A Knorr Csípős Csirke Páckeverék keverjük el Globus ketchuppel, adjunk hozzá 3 gerezd zúzott fokhagymát. A csirkeszárnyakat szűrjük le, és

még

forrón adjuk a fűszeres ketchuphoz. Fedjük le és időnként átforgatva pácoljuk 30-40 percen keresztül.

3. A sütőt melegítsük elő 200°C-ra, a szárnyakat tegyük sütőpapírral bélelt tepsire, süssük készre 25 perc alatt.

Tápérték:

Knorr Csípős Csirke fűszerkeverék
100 g termékben
Energia902 kJ/214 kcal
Zsír2,9 g
amelyből telített zsírsavak0,5 g
Szénhidrát41 g
amelyből cukrok26 g
Rost5,5 g
Fehérje4 g
40,7 g
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)