Joghurtos-zelleres pác
Ismerd meg népszerű joghurtos-zelleres pác receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a joghurtos-zelleres pác recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
5Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 1 darab kis pohár joghurt
- 100 milliliter tej
- 1 evőkanál Globus Mustár
- 1 evőkanál méz
- 3 darab angolzeller szár
- 2 darab fokhagymagerezd
- 1 csapott teáskanál őrölt fehérbors
- 16 gramm só
Elkészítési mód
- A zellerszárat szeleteljük fel, a meghámozott fokhagymát roppantsuk meg késlappal. Öntsük fel a tejjel és lassú tűzön, kevergetve forraljuk be a felére. A forró tejhez keverjük hozzá a mézet, fehérborsot. Hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni!
- A joghurtot és a mustárt keverjük simára, adjuk hozzá a fűszeres tejet.
- Kenjük be vele a húst, és fóliával lefedve 2 órán keresztül pácoljuk a hűtőben.
- Sütés előtt ujjainkkal húzzuk a hússzeletekről a pácot.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet