Kétszer sült palacsinta füstölt tarjával töltve
Ismerd meg népszerű kétszer sült palacsinta füstölt tarjával töltve receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kétszer sült palacsinta füstölt tarjával töltve recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
45Perc
Közepes
Hozzávalók
- 2 darab tojássárgája
- 1 dl tejföl
- 1 csipetnyi bors
- 5 dl olaj
- 2 dl tej
- 10 dekagramm reszelt sajt
- 40 dekagramm főtt-füstölt tarja
- 8 darab sós palacsinta
- 1 csomag Knorr Carbonara Spagetti Rafinéria alap
Elkészítési mód
- A hideg tejjel keverjük el a Knorr Carbonara Rafinériát. Kevergetve forraljuk fel.
- A tarját összekockázzuk és hozzáadjuk a szószhoz. Adjunk hozzá 2 tojássárgáját és egy kis tejfölt is. Keverjük el jól.
- Halmozzunk a töltelékből egyenletesen a 8 palacsintára. Hajtsuk be a két szélét és tekerjük fel.
- Ezután, a szokásos módon panírozzuk be lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába a palacsintákat. Bő olajban süssük ki őket. Tálaláshoz vágjuk a palacsintákat középen ketté, és szórjuk meg reszelt sajttal. Kínálhatunk hozzá majonézt és ketchupot is.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet