Szezámos bundában sült, lazaccal töltött palacsinta
Ismerd meg népszerű szezámos bundában sült, lazaccal töltött palacsinta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a szezámos bundában sült, lazaccal töltött palacsinta recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
75Perc
Közepes
Hozzávalók
- 2 darab tojássárgája
- 1 dl tejföl
- 1 csomag Knorr Carbonara spagetti alap
- 10 dekagramm liszt
- 5 dekagramm szezámmag
- 10 dekagramm reszelt sajt
- 1 dl szódavíz
- 30 dekagramm füstölt lazac
- 1 dl tej 3,5 %
- 2 darab bio tojás
Elkészítési mód
- A 2 dl tejjel elkeverjük a KNORR Carbonara spagetti Rafinériát és felforraljuk. Miután kihűlt, hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott füstölt lazacot, a tojássárgákat, a tejfölt, a reszelt sajtot, ízlés szerint a kaprot és a fehér borsot.
- A masszával betöltjük a palacsintákat, majd a széleit visszahajtva felcsavarjuk. A szokásos módon bundázzuk lisztbe, felvert tojásba és a szezámmaggal elkevert zsemlemorzsába.
- Bő, forró zsiradékban süssük ki. Kínálhatunk mellé GLOBUS Majonézt és Ketchupot is.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet