Hússal és gombával töltött palacsinta
Ismerd meg népszerű hússal és gombával töltött palacsinta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a hússal és gombával töltött palacsinta recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
65Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 2 darab tojás
- 4 evőkanál olaj
- 5 dl tej
- 5 darab szárított gomba
- 1 darab Knorr Házias Marhahús Levesalap
- 9 evőkanál finomliszt
- 2 darab fehér hagyma
- 0.5 kilogramm főtt hús
Elkészítési mód
- Vágjuk szeletekre a hagymát. Egy serpenyőben forrósítsunk két kanál olajat.
- Süssük át a hagymát, az apróra vágott gombát és a darabokra vágott főtt húst.
- Adjuk hozzá a Knorr levesalapot és gondosan keverjük el, míg az teljesen szétolvad benne. Egy pár percig pároljuk a húst, majd húsdarálón daráljuk le.
- Készítsünk palacsinta tésztát. Keverjük össze a tejet a tojásokkal, csipet sóval, szükség szerint szódavízzel, két kanál olajjal és liszttel.
- Süssünk vékony palacsintákat. Ezután mindegyikre tegyünk egy adag húst és tekerjük fel őket úgy, hogy a két végét is hajtsuk be.
- A kész tekercseket a maradék olajon süssük úgy át, hogy a palacsinta kissé ropogós legyen. Vágjuk fel őket és tálaljuk friss salátával.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet