Lazac tavaszi zöldségekkel
Ismerd meg népszerű lazac tavaszi zöldségekkel receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a lazac tavaszi zöldségekkel recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
70Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 125 gramm/ darab lazac szeletek
- 400 gramm sárgarépa, répafejekkel
- 500 gramm zöld spárga
- 1 evőkanál burgonyakeményítő
- 2 evőkanál Knorr karib fűszertitok alap
- 300 gramm édesburgonya
- 4 evőkanál Olaj
Elkészítési mód
- Olvassza ki a fagyasztott lazacot. Tisztítsa meg a répákat, de hagyjon meg egy kevés zöldet a répa végén. . Hosszában vágja ketté a zöldséget. Hámozza meg a spárgák alsó harmadát, vágja le a fás részeket és darabolja fel őket. Hámozza meg az édesburgonyát és vágja 1,5 cm vastagságú darabokra.
- Keverje össze a répákat az édesburgonyával és a burgonyakeményítővel egy sütőpapírral kibélelt tepsiben.
- Keverje össze a Knorr karib fűszertitok alapot olajjal és 4 evőkanálnyi vízzel. Keverje össze a lazacot 2 evőkanálnyi fűszeres páccal és hagyja 15 percig marinálódni. A többi fűszeres pácot oszlassa el a zöldségeken és keverje össze.
- 180 °C-ra előmelegített sütőben süsse körülbelül 20 percig. Adja hozzá a spárgát és keverje össze a zöldségekkel. Tegye a lazacfiléket a zöldségekre és süsse körülbelül 15 percig.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet