Zöldségnyárs sertéskarajjal
Zöldségnyárs sertéskarajjal
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person5 fő

Hozzávalók:

  • citromlé - 1 evőkanál
  • olívaolaj - 1 dl
  • csiperke gomba - 5 darab
  • paprika - 3 darab
  • fokhagyma - 1 darab
  • cukkini - 3 darab
  • sertés karaj - 5 szelet
  • koktél paradicsom - 5 darab
  • padlizsán - 1 darab
  • újhagyma - 1 darab

Elkészítés:

  1. Vágjuk fel a zöldségeket, a hagymát, cukkinit karikázzuk fel, a paprikát, padlizsánt kis hasábokra. Tegyük a zöldségeket felváltva nyársra a paradicsomot, gombát nem kell felvágni. A nyársakat tegyük egy edénybe, sózzuk, borsozzuk, locsoljuk meg citromlével, és olívaolajjal, és zúzott fokhagymát tegyünk rá. A hússzeleteket szórjuk meg grillfűszer keverékkel.
  2. Hagyjuk állni fél órát a húst és a nyársakat, majd süssük meg a grillen.