Feltöltve:

Zöldségleves spenóttal és parmezánnal

timer 45
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

oregánó1 csipetnyi
paradicsom2 darab
sárgarépa1 darab
vöröshagyma2 darab
majoránna1 csipetnyi
olívaolaj50 milliliter
zöldbab200 gramm
Knorr Marhahúsleves-kocka2 darab
erős paprika1 darab
fokhagymagerezd2 darab
fenyőmag20 gramm
spenótlevél100 gramm
parmezán50 gramm
bazsalikom1 csokor
zellerszár2 darab
zsálya1 csipetnyi

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    A hagymát, a fokhagymát és az erős paprikát kockázzuk fel. Egy nagy lábasban pirítsuk meg őket olívaolajon. A sárgarépát, a zellert és a paradicsomokat szintén kockázzuk fel, adjuk hozzá a hagymához és pirítsuk együtt pár percig.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Az egészet öntsük le 1,5 liter hideg vízzel. Vágjuk a zöldbabot egycentis darabokra, majd adjuk a leveshez.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Forraljuk fel a levest és főzzük lassú tűzön 30 percig. Vágjuk apróra a spenótleveleket és a bazsalikomot, majd adjuk hozzá a leveshez a többi fűszerrel együtt (oregánó, majoránna, zsálya), valamint adjuk hozzá a 2 Tyúkhúsleves-kockát is.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    A levest főzzük még pár percig. Tálalásnál adjunk hozzá egy adag apróra vágott szárított paradicsomot, pirított fenyőmagot és egy darabka reszelt parmezánt.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Tarhonyaleves

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1

Lebbencsleves

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Hideg meggyleves

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 4

Spárgás kukorica leves

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lebbencsleves ropogós baconnel

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0

Lebbencsleves

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 3

Karfiolos csirkeragu leves

timer 65"
mood Közepes
thumb_up 1

Hideg meggyleves

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1

Csorbaleves

timer 35"
mood Közepes
thumb_up 2