Feltöltve:

Zöldségleves spenóttal és parmezánnal

timer 45
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

oregánó1 csipetnyi
paradicsom2 darab
sárgarépa1 darab
vöröshagyma2 darab
majoránna1 csipetnyi
olívaolaj50 milliliter
zöldbab200 gramm
Knorr Marhahúsleves-kocka2 darab
erős paprika1 darab
fokhagymagerezd2 darab
fenyőmag20 gramm
spenótlevél100 gramm
parmezán50 gramm
bazsalikom1 csokor
zellerszár2 darab
zsálya1 csipetnyi

Elkészítés

1. lépés

Zöldségleves spenóttal és parmezánnal elkészítés 1. lépés képe

A hagymát, a fokhagymát és az erős paprikát kockázzuk fel. Egy nagy lábasban pirítsuk meg őket olívaolajon. A sárgarépát, a zellert és a paradicsomokat szintén kockázzuk fel, adjuk hozzá a hagymához és pirítsuk együtt pár percig.

2. lépés

Zöldségleves spenóttal és parmezánnal elkészítés 2. lépés képe

Az egészet öntsük le 1,5 liter hideg vízzel. Vágjuk a zöldbabot egycentis darabokra, majd adjuk a leveshez.

3. lépés

Zöldségleves spenóttal és parmezánnal elkészítés 3. lépés képe

Forraljuk fel a levest és főzzük lassú tűzön 30 percig. Vágjuk apróra a spenótleveleket és a bazsalikomot, majd adjuk hozzá a leveshez a többi fűszerrel együtt (oregánó, majoránna, zsálya), valamint adjuk hozzá a 2 Tyúkhúsleves-kockát is.

4. lépés

Zöldségleves spenóttal és parmezánnal elkészítés 4. lépés képe

A levest főzzük még pár percig. Tálalásnál adjunk hozzá egy adag apróra vágott szárított paradicsomot, pirított fenyőmagot és egy darabka reszelt parmezánt.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 5
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem