Rama Vajas Íz | 2 evőkanál |
---|---|
csirkemell | 50 dekagramm |
paradicsom | 1 darab |
sárgarépa | 2 darab |
vöröshagyma | 1 darab |
petrezselyemzöld | 1 csokor |
fehérrépa | 1 darab |
Delikát ételízesítő | 1 evőkanál |
paprika | 1 darab |
só | 1 teáskanál |
Knorr Fokhagymás Ízbomba | 1 csomag |
cukorborsó | 20 dekagramm |
leves tészta | 10 dekagramm |
zellerzöld | 1 csokor |
fehérbors | 1 teáskanál |
Zöldségleves csirkemellel a Levesek kategóriában
A csirkemellet megmossuk, a zöldségeket megpucoljuk és apró kockára vágjuk mindent, kivéve a hagymát, mert azt csak félbe.
Egy edényben felmelegítjük a Rámát és azon fedő alatt mindent jól megpárolunk, legalább 20 percig, közben néha megkeverjük. Utána 1,5 liter forró vízzel felöntjük, így gyönyörű színe lesz. Ha majdnem kész, belerakjuk a tésztát és további 10 perc alatt készre főzzük.