Zöldséges pulykanyárs édes savanyú mártásban rizzsel
Zöldséges pulykanyárs édes savanyú mártásban rizzsel
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell filé - 60 dekagramm
  • Knorr Szárnyas Fűszervarázs - 1 csomag
  • olíva olaj - 4 evőkanál
  • csiperke gomba - 10 dekagramm
  • cukkini - 1 darab
  • piros kaliforniai paprika - 1 darab
  • Knorr Édes-savanyú mártás - 1 darab
  • Knorr Fokhagymás Villámpác - 1 csomag
  • konyhakész rizs - 30 dekagramm

Elkészítés:

  1. A csirkemelleket kockára vágjuk és kevés olívaolajjal és KNORR Fokhagymás villámpáccal bepácoljuk. A zöldségeket szintén kockázzuk és az olaj másik felével illetve KNORR Szárnyas fűszervarázzsal pácoljuk be. KB. 10 percig pihentetjük az így előkészített alapanyagokat.
  2. A húst a zöldségekkel váltakozva nyársra húzzuk, úgy, hogy összesen 8 db készüljön el. Forró serpenyőben vagy grillen megsütjük a húst, csak annyi zsiradékon amennyi a húson van.
  3. Az időközben kifőzött rizst a nyársak alá rakva frissen tálaljuk. Üveges KNORR Édes-savanyú mártást kínálhatunk hozzá.