Béleljünk ki egy sütőedényt sütőpapíral és vékonyan oljozzuk be, majd tegyük a sütőbe. Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra.
Keverjük össze a tojásokat, a lisztet, a sütőport, a sót és a tejet egy tálban, amíg sima tésztát nem kapunk, majd tegyük félre.
Vágjuk a paprikákat és az újhagymákat apró kockákra vagy vékony karikákra.
A tésztát egyenletesen terítsük el a forró sütőedénybe. Szórjuk rá a zöldségeket és morzsoljunk rá feta sajtot, és süssük a forró sütőben 15-20 percig.
Csúsztassuk ki óvatosan a palacsintát a sütőpapírral együtt a sütőedényből. Öntsük rá a ízlés szerinti mennyiségben a Hellmann’s Fokhagymás szószt, és tegyük rá a megmosott bébispenótot. Tekerjük fel a palacsintát a hosszabbik oldala felől, majd az így kapott tekercset vágjuk fel kisebb darabokra, és tálalhatjuk is.