Zöldséges indiai ragu babbal és bébi kukoricával
Zöldséges indiai ragu babbal és bébi kukoricával
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Ázsiai joghurtos csirke alap - 1 csomag
  • vöröshagyma - 1 darab
  • növényi olaj - 2 evőkanál
  • vörösbab konzerv - 400 gramm
  • bébi kukorica - 250 gramm
  • friss szójacsíra - 1 marék
  • natúr joghurt - 1 pohár
  • kis csokor koriander zöld - darab

Elkészítés:

  1. Főzzük meg a rizst a csomagolásán leírtak szerint. Majd egy villával szedjük szét a szemeket. Ezalatt vágjuk finomra a hagymát, szűrjük le és öblítsük át a babot. Mossuk át a bébi kukoricát. Egy nagyobb serpenyőben pirítsuk meg a hagymát 2-3 perc alatt egy kis olajon.
  2. Adjuk hozzá a Knorr-alapot és a vízzel simára kevert kis pohár joghurtot. Hozzuk forrásba, majd vegyük lejjebb a lángot. Kevergetve főzzük 6-7 percig kis lángon. Ezután adjuk hozzá a babot és a bébi kukoricát. Forrósítsuk föl a mártással őket.
  3. Tálaljuk a rizzsel és szórjuk meg mandulával, egy kis friss koriander levéllel és bab csírával.