Zöldséges enchilada a Előételek kategóriában
Melegítsük elő a sütőt 220°C. Szeleteljük vékonyra a káposztát. Vágjuk apróra a hagymát és a paprikát. Enyhén pirítsuk meg a kesudiót egy száraz serpenyőben. Keverjük a paradicsomhoz a Knorr-alapot.
Forrósítsunk fel 2 evőkanál margarint egy nagy serpenyőben. Majd mikor igazán forró, adjuk hozzá a hagymát és a paprikát és forgatva, rázva pirítsuk meg. Majd adjuk hozzá a káposztát és fonnyasszuk meg. Ezután adjuk hozzá a kesudiót, majd hagyjuk kicsit hűlni.
Adjuk hozzá a reszelt sajt felét. Osszuk el a káposztát a tortillák közt. Töltsük meg őket és szorosan tekerjük fel. Hajtással lefelé tegyük őket egy hőálló edénybe, vagy tepsibe. Osszuk el a szószt a tetejükön és szórjuk rájuk a sajt másik felét. Süssük őket, míg a sajt szépen ráolvad a tetejükre.