Zöldséges csirkeragu
Zöldséges csirkeragu
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell - 2 darab
  • karfiol - 1 darab
  • sárgarépa - 2 darab
  • olaj - 2 evőkanál
  • konzerv zöldborsó - 5 dekagramm
  • aprított petrezselyemzöld - 1 csokor
  • 2,8 % -os tej - 2 dl
  • petrezselyemgyökér - 1 darab
  • Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Felhevített olajon megfuttatjuk a csíkokra vágott csirkemellet, hozzáadjuk a szép egyenletes darabokra vágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, a kisebb rózsáira szétszedett karfiolt, valamint a zöldborsót.
  2. Megszórjuk a KNORR Tejszínes fokhagymás csirkealappal, finomra vágott majoránnával ízesítjük, majd tejjel és vízzel felöntve lassú forralással puhára pároljuk.
  3. Tálaláskor a finomra vágott petrezselyemzölddel meghintett zöldséges csirkeragut rizsfészekbe halmozzuk.