Feltöltve:

Zöldséges bárányragu

timer 105
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 3

Hozzávalók

bárány nyak filé500 gramm
vöröshagyma1 darab
póréhagyma100 gramm
bébi répa150 gramm
szárzeller2 darab
rozmaring ág2 darab
gerezd fokhagyma1 darab
Knorr Erőleveskocka1 darab
liszt2 evőkanál
étolaj2 evőkanál

Zöldséges bárányragu a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra.Kockázzuk fel a húst. Aprítsuk fel a hagymát. Vágjuk föl kisebb darabokra a répát, a póréhagymát és zellerszárat. Vágjuk apróra a rozmaringot. Zúzzuk össze a fokhagymát. Oldjuk föl az erőleves kockát fél liter forró vízben. Szórjuk meg liszttel a húst.

2. lépés

Forrósítsuk fel az olajat egy nagy serpenyőben. Pirítsuk meg rajta a bárányhúst. Majd tegyük át egy tűzálló tálba. A maradék olajon pirítsuk meg a hagymát. Adjuk a húshoz a fokhagymával, répával, zellerrel, póréval és a rozmaringgal együtt.

3. lépés

Öntsük a serpenyőbe a levest és szedjük föl vele a letapadt pörzsanyagokat. Öntsük ezt is a húsra. Keverjük össze, fedjük le s tegyük a sütőbe. Süssük, míg puha nem lesz a hús, kb. 1--1 ¼ órát.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem