Feltöltve:

Zöldséges bárányragu

timer 105
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 3

Hozzávalók

bárány nyak filé500 gramm
vöröshagyma1 darab
póréhagyma100 gramm
bébi répa150 gramm
szárzeller2 darab
rozmaring ág2 darab
gerezd fokhagyma1 darab
Knorr Erőleveskocka1 darab
liszt2 evőkanál
étolaj2 evőkanál

Elkészítés

1. lépés

Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra.Kockázzuk fel a húst. Aprítsuk fel a hagymát. Vágjuk föl kisebb darabokra a répát, a póréhagymát és zellerszárat. Vágjuk apróra a rozmaringot. Zúzzuk össze a fokhagymát. Oldjuk föl az erőleves kockát fél liter forró vízben. Szórjuk meg liszttel a húst.

2. lépés

Forrósítsuk fel az olajat egy nagy serpenyőben. Pirítsuk meg rajta a bárányhúst. Majd tegyük át egy tűzálló tálba. A maradék olajon pirítsuk meg a hagymát. Adjuk a húshoz a fokhagymával, répával, zellerrel, póréval és a rozmaringgal együtt.

3. lépés

Öntsük a serpenyőbe a levest és szedjük föl vele a letapadt pörzsanyagokat. Öntsük ezt is a húsra. Keverjük össze, fedjük le s tegyük a sütőbe. Süssük, míg puha nem lesz a hús, kb. 1--1 ¼ órát.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem