Zöldség tócsni
Zöldség tócsni
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • sárgarépa - 60 dekagramm
  • tojás - 4 darab
  • burgonya - 70 dekagramm
  • liszt - 10 dekagramm
  • fehérrépa - 40 dekagramm
  • hagyma - 1 darab
  • cukkini - 20 dekagramm
  • reszelt sajt - 10 dekagramm
  • Knorr Tejszínes gombás szósz - 1 darab
  • karalábé - 40 dekagramm

Elkészítés:

  1. A megtisztított zöldséget reszeljük le egyforma szép darabokra. Adjuk hozzá a lisztet, a tojást, a sajtot és a Knorr Delikátot ízesítésre.
  2. A serpenyőben forrósítsuk fel az olajat. Egy kanállal vegyünk ki a zöldséges masszából egy adagot és tegyük a felforrósított zsíradékba, lazán nyomkodjuk szét.
  3. Miután az egyik oldalát megsütöttük kis lángon, a fordítás után nagy lángon süssük meg. Ha megsült itassuk le a zsírt papírtörlőn.
  4. Előírás szerint készítsük el a Knorr tejszínes gombás szószt a csomagoláson levő útmutató szerint és kínáljuk külön a tócsnikhoz..