Zöldség alatt sült sajtos csirke a Főételek kategóriában
Elkészítés
1. lépés
Az alaposan megmosott csirkecombokat kettévágjuk, enyhén sózzuk és megszórjuk grillfűszerrel. Egy tepsibe, a vékony, apró szeletekre vágott szalonnára helyezzük.
2. lépés
Egy tálban összekeverjük a szeletelt gombát, a borsót, a kockára vágott sárgarépát a 4 dl tejföllel. Beletesszük a zúzott fokhagymát, az apróra szeletelt vöröshagymát és ízlés szerint ételízesítőt.
3. lépés
Hozzákeverjük a tejfölt.
4. lépés
A zöldséges masszát rásimítjuk a combok tetejére, és lefedjük a tepsit alufóliával.
5. lépés
200 fokon kb 1 órát sütjük. Ha a combok megpuhultak, levesszük a fóliát és megszórjuk reszelt sajttal, amit kb 25 perc alatt rápirítunk.