Zöldfűszeres serpenyős csirke aszalt paradicsommal és krémsajttal töltve a Főételek kategóriában
Keverjük össze a fűszerkeveréket a rozmaringgal és kakukkfűvel, majd keverjük ki 4 evőkanál olajjal, és kenjük jól be vele a csirkemell filéket.
Közben daraboljuk apróra az aszalt paradicsomot és a bazsalikom leveleket. Keverjük jól el a krémsajttal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A csirkemell filékbe vágjunk mély zsebeket. Egy evőkanál segítségével töltsük meg a filéket és jó szorosan zárjuk össze.
Helyezzük őket sütőtasakokba és egy felforrósított száraz serpenyőben süssük őket készre kb. 10 perc alatt.
Ezután tegyük félre őket 4-5 percig pihenni.
Majd vegyük ki a filéket és óvatosan vágjuk föl 3-4 darabra. A tasakba kifolyt kevés szaftos tölteléket tálaláskor öntsük a csirkemell darabokra.
Tálaljuk egyszerűen balzsamecetes rukkola salátával.