Zöldborsós csirkeaprólék leves
Zöldborsós csirkeaprólék leves
  • timer55 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 1 liter
  • Knorr Házias Tyúkhús Levesalap - 1 darab
  • sárgarépa - 1 darab
  • napraforgó olaj - 2 evőkanál
  • aprított petrezselyemzöld - 1 csomag
  • fagyasztott zöldborsó - 10 dekagramm
  • petrezselyemgyökér - 1 darab
  • Delikát8 ételízesítő - 2 teáskanál
  • csigatészta - 5 dekagramm
  • csirkeaprólék - 25 dekagramm

Elkészítés:

  1. A répát és a petrezselyemgyökeret karikára vágjuk, az olajat felforrósítjuk, majd a csirkeaprólékot és a zöldségeket lepirítjuk benne.
  2. KNORR Delikát 8 Ételízesítővel ízesítjük, majd felöntjük 1,5 liter vízzel, beletesszük a zöldborsót.
  3. Felforraljuk majd ízesítjük a KNORR Házias levesalappal és készre főzzük.
  4. A csigatésztát megfőzzük 1 tk Delikáttal ízesített vízben, leszűrjük és a leveshez adjuk.
  5. Apróra vágott petrezselymet szórunk bele.