Rama Classic | 8 dekagramm |
---|---|
tej | 1 dl |
finomliszt | 3 evőkanál |
só | 1 csipetnyi |
Knorr Petrezselymes Ízbomba | 2 darab |
kristálycukor | 1 evőkanál |
mirelit zöldborsó | 80 dekagramm |
Zöldborsófőzelék a Főételek kategóriában
A zöldborsót feltesszük főni kb. 6-7 dl vízben. Sóval, cukorral ízesítjük, kellően puhára főzzük.
Közben a kiolvasztott RAMA margarinnal és a liszttel világos rántást készítünk, amit 2 dl hideg vízzel felengedünk, majd berántjuk vele a főzeléket. Felforraljuk, és hozzáadjuk a tejet, valamint a KNORR Petrezselymes ízbombát.
Készre főzzük, és ha szükséges, kevés DELIKÁT8-cal utánízesítjük. Feltétnek sült virslit adhatunk
hozzá.