Zöldborsó leves, galuskával
Zöldborsó leves, galuskával
  • timer35 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • sárgarépa - 1 darab
  • Knorr Tyúkhúsleveskocka - 2 darab
  • finomliszt - 3 dekagramm
  • napraforgó olaj - 2 evőkanál
  • Főzőtejszín - 1 dl
  • fagyasztott zöldborsó - 20 dekagramm
  • nyers tojás - 1 darab
  • petrezselyemgyökér - 1 darab
  • Delikát8 ételízesítő - 1 teáskanál

Elkészítés:

  1. A répát és a petrezselyemgyökeret apró kockára vágjuk, az olajat felforrósítjuk és a zöldségeket lepirítjuk benne.
  2. 2 db KNORR Tyúkhúsleves kockát és ízlés szerint KNORR Delikát 8 ételízesítőt teszünk hozzá és felöntjük 1,5 liter vízzel. Beletesszük a zöldborsót, leveskockával ízesítjük és készre főzzük.
  3. Tejszínes habarással sűrítjük és jól kiforraljuk.
  4. A tojást elkeverjük a liszttel és a levesbe szaggatjuk. ízlés szerint Delikáttal utóízesítjük, apróra vágott petrezselymet szórunk a tetejére.