Feltöltve:

Zöldborsó leves, galuskával

timer 35
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

sárgarépa1 darab
Knorr Tyúkhúsleveskocka2 darab
finomliszt3 dekagramm
napraforgó olaj2 evőkanál
Főzőtejszín1 dl
fagyasztott zöldborsó20 dekagramm
nyers tojás1 darab
petrezselyemgyökér1 darab
Delikát8 ételízesítő1 teáskanál

Zöldborsó leves, galuskával a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A répát és a petrezselyemgyökeret apró kockára vágjuk, az olajat felforrósítjuk és a zöldségeket lepirítjuk benne.

2. lépés

2 db KNORR Tyúkhúsleves kockát és ízlés szerint KNORR Delikát 8 ételízesítőt teszünk hozzá és felöntjük 1,5 liter vízzel. Beletesszük a zöldborsót, leveskockával ízesítjük és készre főzzük.

3. lépés

Tejszínes habarással sűrítjük és jól kiforraljuk.

4. lépés

A tojást elkeverjük a liszttel és a levesbe szaggatjuk. ízlés szerint Delikáttal utóízesítjük, apróra vágott petrezselymet szórunk a tetejére.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 5
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem