Zöldbabos pisztráng saláta
Zöldbabos pisztráng saláta
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • zöldbab - 100 gramm
  • sárgahüvelyű zöldbab - 100 gramm
  • Knorr Zöldfűszeres Salátaöntet por - 1 csomag
  • füstölt pisztráng - 100 gramm
  • koktélparadicsom - 10 darab
  • kapor - 0.5 csokor
  • olíva olaj - 3 evőkanál
  • víz - 3 evőkanál

Elkészítés:

  1. Mindkét színű zöldbabot főzzük pár perc alatt roppanósra, bő, lobogó, sós vízben. Majd szűrjük le és gyorsan öblítsük le hideg vízzel.
  2. Keverjük ki a Knorr-salátaöntet port 3 ek olíva olajjal és 3 ek vízzel.
  3. Tépkedjük szét a füstölt halat kisebb darabokra, a paradicsomot pedig negyedeljük. A kaprot vágjuk apróra.
  4. Egy keverő tálba tegyük az összetevőket, majd keverjük őket össze alaposan, de óvatosan. Tálaljuk ropogós bagett-pirítóssal.