Feltöltve:

Zöldbabos-krémsajtos csirkecombok

timer 85
mood Közepes
person 5 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz7 evőkanál
tejföl4 dl
sárgarépa2 darab
vöröshagyma2 darab
zöldbab30 dekagramm
fokhagymagerezd3 darab
gomba25 dekagramm
1 teáskanál
csirke felsőcomb10 darab
őrölt bors teáskanál
natúr krémsajt10 dekagramm

Zöldbabos-krémsajtos csirkecombok a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A csirkecombokat megmossuk, besózzuk, megszórjuk borssal és állni hagyjuk 10 percig.
A vöröshagymát szeletekre, a répát negyedekre vágjuk.
A zöldbabot és a gombát is szükség szerint felaprítjuk.

2. lépés

Egy kimargarinozott tepsibe helyezzük a húst, mellé tesszük a vöröshagymát, fokhagymát.
Alufóliával lefedve, sütőben félig puhára pároljuk 200 fokon 40 percig.

3. lépés

Közben a zöldbabot annyi sós vízben megfőzzük,hogy ellepje. A gombát 2 evőkanál margarinon megpároljuk 10 percig.
A krémsajtot és a tejfölt kikeverjük, beleforgatjuk a gombát és a lecsepegtetett zöldbabot.
Ezt a szószt a csirkecombokra öntjük és fedetlenül visszatesszük a sütőbe. Pirulásig sütjük. Körülbelül 15 perc.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem