víz | 8 dl |
---|---|
napraforgó olaj | 2 evőkanál |
Főzőtejszín | 2 dl |
trappista sajt | 15 dekagramm |
darált sertéshús | 25 dekagramm |
fagyasztott zöldbab | 30 dekagramm |
Knorr Tejszínes sonkás tészta alap | 1 csomag |
szarvacska tészta | 25 dekagramm |
KNORR Fűszerkeverék 35g Sült oldalas | 1 evőkanál |
Zöldbabos-húsos rakott tészta a Főételek kategóriában
A darált sertéshúst felhevített olajon lepirítjuk, ízesítjük KNORR fűszerkeverékkel és hozzáadjuk a zöldbabot is.
A száraz szarvacska tésztát összekeverjük a zöldbabos darált hússal és egy hőálló tálba tesszük.
A KNORR Tejszínes sonkás alapot habverővel elkeverjük a főzőtejszínnel és 4 dl vízzel. felforraljuk, majd 1 perc forralás után a tészta tetejére öntjük.
Legvégül megszórjuk reszelt sajttal és 175C fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.