Zöldbabfőzelék sült virslivel
Zöldbabfőzelék sült virslivel
  • timer40 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Bors - 1 csipetnyi
  • Delikát ételízesítő - 1 teáskanál
  • finomliszt - 3 evőkanál
  • napraforgó olaj - 3 evőkanál
  • Knorr Fokhagymás Ízbomba - 1 darab
  • 20 %-os tejföl - 5 evőkanál
  • virsli - 8 darab
  • fagyasztott zöldbab - 1 kilogramm

Elkészítés:

  1. A felhevített 2 ek olajba beletesszük a zöldbabot, pici vizet öntünk rá és rövid ideig pároljuk. Ízesítjük KNORR Delikát 8 ételízesítővel, őrölt borssal és a KNORR Fokhagymás ízbombával.
  2. Felengedjük annyi vízzel, hogy a babot ellepje és lefedve puhára főzzük.
  3. A tejfölt elkeverjük a liszttel, merünk bele egy keveset a főzőléből és behabarjuk a főzeléket. Kiforraljuk, s ha kell utánaízesítjük KNORR Delikát 8 ételízesítővel.
  4. A maradék olajon serpenyőben megsütjük a beirdalt virsliket és a főzelékkel együtt tálaljuk.