Zöld spárgás antipasti bazsalikommal és zöldcitrommal a Előételek kategóriában
Megpucoljuk a spárgát, az alsó harmadát meghámozzuk, a fás végét levágjuk. Forró sós vízben megfőzzük, lecsöpögtetjük, és ferdén darabokra vágjuk. A lime-ot forró vízzel megmossuk, megszárítjuk, héját finomra reszeljük, levét kinyomjuk. A bazsalikomleveleket néhány kivételével lecsipkedjük az ágakról, és apróra vágjuk. A spárgát a bazsalikommal, kevés lime-héjjal, lime-lével, sóval és borssal bepácoljuk.
A tojásokat a fűszerpaprikával egy lapos tálban felverjük, a kenyérszeletek mindkét oldalát 5-5 másodpercig a tojásokba mártjuk (Az áztatás hossza függ a kenyér szárazságától!).Ezt követően a szeleteket kivesszük, lecsöpögtetjük, majd egy nagy serpenyőben olívaolajban közepes hőfokon 2-2 percig mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.Kivesszük, konyhai papírtörlőn lecsöpögtetjük, enyhén sózzuk.A sonkaszeleteket durvább darabokra tépjük, serpenyőben kevés olíva olajon óvatosan ropogósra sütjük.
Eközben a KNORR Hollandi mártás tasak tartalmát 125 ml hideg vízben elkeverjük, folyamatos keverés mellett felforraljuk.
Alacsony hőfokon óvatosan hozzáadogatjuk a felkockázott Rama Vajas Ízt, olvadni hagyjuk.
A bundás kenyér szeleteket sonkával és pácolt spárgával megrakjuk, kevés hollandi szósszal leöntjük. A maradék bazsalikommal tálaljuk. A vegetáriánus változathoz hagyjuk el a sonkát.