Zabella
Zabella
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

    Tészta

    • tojásfehérje - 6 darab
    • cukor - 30 dekagramm
    • darált dió - 20 dekagramm

    krem

    • tojássárgája - 6 darab
    • porcukor - 25 dekagramm
    • Ráma - 25 dekagramm
    • vanília - 1 darab
    • kakaópor - 0.5 kávéskanál

    Forgatáshoz

    • darált dió (kb) - 25 dekagramm

    Elkészítés:

    1. A fehérjét a cukorral gőz fölött kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a diót. Nyomózsákba töltjük, és Ramával enyhén kikent tepsibe kis halmokat nyomunk. Előmelegített sütőben, takarék lángon megsütjük. Vigyázzunk az alja ne égjen meg. A krémet kikeverjük és a kihűlt tésztából 2-2 összeragasztunk úgy, hogy az aljuk legyen kifelé. Körbekenjük krémmel, és dióba forgatjuk.