Wellington bélszín spenótlevelekkel a Főételek kategóriában
Elkészítés
1. lépés
A bélszínt tisztítsuk meg. Hagyjuk egy darabban. Szórjuk meg Knorr fűszerkeverékkel és pirítsuk meg olajon minden oldalát. Tegyük félre.
2. lépés
Vágjuk apróra a gombát. A kockára vágott hagymát dinszteljük üvegesre a bélszínhez használt serpenyőben, egy kis olaj hozzáadásával, ha szükséges. Adjuk hozzá a gombát és süssük puhára, míg az egész leve elpárolog.
3. lépés
Forrázzuk le a megmosott spenótot, majd a levelekkel fedjük be a húst.
4. lépés
A kiterített leveles tésztára tegyük előbb a gombákat, majd a húst.
5. lépés
Tekerjük meg a tésztát, hogy tömör tekercset kapjunk. Tegyük hűtőbe egy órára.
6. lépés
Kenjük be a tészta tetejét tojással. Süssük 190 fokos sütőben 20-25 percig. Tálaljuk a kedvenc szószunkkal, vagy fűszervajunkkal.