Feltöltve:

Vörösboros pulykaragu

timer 80
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vöröshagyma5 darab
burgonya60 dekagramm
vörösbor3 dl
pulykamell30 dekagramm

Vörösboros pulykaragu a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Vörösboros pulykaragu elkészítés 1. lépés képe

A pulykamellet felcsíkozzuk és a fűszervarázzsal, valamint kevés olajjal pácolódni hagyjuk. Kevés olajon fehéredésig pirítjuk a húst. A hagymákat megtisztítjuk és nagyobb cikkekre vágva a húshoz adjuk. Mikor egy kicsit a hagyma összeesett, felöntjük az egészet 3 dl vörösborral, majd lefedve puhulni hagyjuk. Továbbiakban vízzel pótoljuk ha kell.

2. lépés

Vörösboros pulykaragu elkészítés 2. lépés képe

A burgonyát megtisztítjuk és nagyobb kockákra vágva, egy másik serpenyőben bő olajban megsütjük. Amikor megsült a burgonya, papírtörlőre szedjük. Amikor a hús megpuhult, hozzákeverjük a burgonyát és pár percig még így egyben sütjük, amíg a burgonya felveszi a ragu szaftját.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem