Feltöltve:

Vörösboros nyúlsült párolt zöldségekkel

timer 90
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

fokhagyma gerezd4 darab
paradicsom6 darab
sárgarépa4 darab
Knorr Szárnyas Fűszervarázs2 evőkanál
babérlevél3 darab
olíva olaj2 evőkanál
Delikát ételízesítő1 teáskanál
zöldborsó150 gramm
nyúl1 darab
száraz vörösbor250 milliliter
salátaburgonya500 gramm

Vörösboros nyúlsült párolt zöldségekkel a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Daraboljuk fel a nyulat, dörzsöljük be Szárnyas fűszerkeverékkel és tegyük félre.

2. lépés

Vagdossuk be a paradicsomok csúcsait, forrázzuk le őket. Hagyjuk 15-20 másodpercig a forró vízben, majd hámozzuk meg őket. Ezután kockázzuk fel a paradicsomot. A burgonyát mossuk meg és vágjuk nagyobb darabokra. A sárgarépát pucoljuk meg és vágjuk kockákra. A fokhagymát szeleteljük vékony szeletekre.

3. lépés

Forró olajon pirítsuk le a hús minden oldalát egy serpenyőben. Majd tegyük át egy szélesebb lábosba.

4. lépés

Adjuk hozzá a paradicsomot és a babérleveleket. Öntsünk alá 2 pohár vizet és pároljuk lassú tűzön 15 percig.
Adjuk hozzá a burgonyát, sárgarépát és borsót.

5. lépés

Ezután töltsük hozzá a bort, ízlés szerint fűszerezzük Delikáttal és pároljuk lefedve még 45-50 percet.
A zöldségekkel és a burgonyával együtt tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem