Virslis, pizzás csiga
Virslis, pizzás csiga
  • timer90 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • liszt - 50 dekagramm
  • tojás - 1 darab
  • szárított élesztő - 1 csomag
  • langyos tej - 3 dl
  • cukor - 1 teáskanál
  • só - 1 teáskanál
  • étolaj - 0.5 dl
  • pizzakrém - 1 tubus
  • virsli - 1 darab
  • sajt - 1 darab

Elkészítés:

  1. A hozzávalókat a pizzakrém, a virsli és a sajt kivételével összedolgozzuk, majd 1 órát kelesztjük.
  2. Kinyújtjuk téglalap alakúra, megkenjük pizzakrémmel, megszórjuk reszelt sajttal, egymás mellé felsorakoztatjuk rá a virsliket és felcsavarjuk, majd éles késsel ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, megszórjuk sajttal és előmelegített sütőben megsütjük.