liszt (benne egy csomag, vagy 2 kávéskanál sütőporral) | 20 dekagramm |
---|---|
joghurt | 2 dl |
étolaj | 0.5 dl |
tojás | 2 darab |
só | 1 teáskanál |
reszelt sajt | 10 dekagramm |
fej hagyma apróra vágva | 1 kis |
póréhagyma zöldje apróra vágva | 2 evőkanál |
azaz 3 db Virsli | 1.5 pár |
ehető szárított virág, készen kapható keverék, ehető virágok szirmaiból, leveleiből, stb. vegyesen, de ezt el is hagyhatjuk | |
csokoládé |
Virslis-hagymás sajtos muffin a Előételek kategóriában
Az első 4 összetevőt összekeverni, majd bele a reszelt sajt, a hagymák és a sütőporos liszt. A muffinformákba adagolni, és a közepükbe - az eredeti recept szerint - minivirslit nyomni, de én a sima " snassz" virslit daraboltam fel, és ezt tettem bele.<br />