Rama Vajas Íz | 4 evőkanál |
---|---|
Knorr Kapros Salátaöntet por | 1 csomag |
burgonya | 8 darab |
Delikát ételízesítő | 1 evőkanál |
joghurt | 2 dl |
Knorr Flekken Villámpác | 1 teáskanál |
virsli | 4 darab |
Virsli sült burgonyában a Főételek kategóriában
A burgonyákat meghámozzuk és egészben, erősen sós vízben majdnem puhára főzzük. Közben a virslit meghámozzuk és keresztben félbevágjuk, ily módon 8 virsli darabot kapunk.
A burgonyákat leszűrjük és hagyjuk lehűlni, majd almacsutkázóval hosszában úgy fúrjuk ki, hogy a virsli darabok beleférjenek. Ha az összes burgonyába beledugtuk a virsliket, kiolajozott jénai tepsibe rakjuk, a margarint elkeverjük a KNORR fűszerrel és mindegyik burgonya tetejére teszünk egy kanállal. 250 fokos előmelegített, vagy grilles sütőbe helyezzük, és 5 percig sütjük.
A salátaöntetet a tasak leírása alapján csináljuk, az alapot pedig tetszés szerint aprítjuk hozzá.