tojás | 1 darab |
---|---|
Globus Csípős Ketchup | 10 dekagramm |
Knorr Fokhagymás Ízbomba | 2 darab |
trappista sajt | 8 dekagramm |
Globus Majonéz | 10 dekagramm |
virsli | 8 darab |
mélyhűtött leveles tészta | 20 dekagramm |
Virsli bundában pikáns mártogatóval a Előételek kategóriában
A mélyhűtött leveles tésztát felengedjük, majd nyújtófával vékonyra nyújtva (2-3 milliméter), kb. másfél ujjnyi széles csíkokat vágunk belőle.
Személyenként egy virslit számítva, a tésztacsíkokkal úgy tekerjük be, hogy a tészta szélei fél centi szélesen fedjék egymást.
Felvert tojással megkenve, tetejét kevés reszelt sajttal megszórjuk, forró 180-200 fokos sütőben addig sütjük, amíg a tészta leveles lesz és zsemleszínűre pirul. Ez sütőtöl függően kb. 10-15 perc lehet.
A GLOBUS csípős ketchupot és a GLOBUS Majonézt összekeverjük, majd belemorzsoljuk a KNORR Fokhagymás ízbombát. A kész mártást a kisült bundás virslik mellé tálaljuk.