Feltöltve:

Virsli bundában pikáns mártogatóval

timer 25
mood Közepes
person 8 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tojás1 darab
Globus Csípős Ketchup10 dekagramm
Knorr Fokhagymás Ízbomba2 darab
trappista sajt8 dekagramm
Globus Majonéz10 dekagramm
virsli8 darab
mélyhűtött leveles tészta20 dekagramm

Virsli bundában pikáns mártogatóval a Előételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A mélyhűtött leveles tésztát felengedjük, majd nyújtófával vékonyra nyújtva (2-3 milliméter), kb. másfél ujjnyi széles csíkokat vágunk belőle.

2. lépés

Személyenként egy virslit számítva, a tésztacsíkokkal úgy tekerjük be, hogy a tészta szélei fél centi szélesen fedjék egymást.

3. lépés

Felvert tojással megkenve, tetejét kevés reszelt sajttal megszórjuk, forró 180-200 fokos sütőben addig sütjük, amíg a tészta leveles lesz és zsemleszínűre pirul. Ez sütőtöl függően kb. 10-15 perc lehet.

4. lépés

A GLOBUS csípős ketchupot és a GLOBUS Majonézt összekeverjük, majd belemorzsoljuk a KNORR Fokhagymás ízbombát. A kész mártást a kisült bundás virslik mellé tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 100"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 520"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 220"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem