csirkemell | 20 dekagramm |
---|---|
paradicsom | 3 darab |
Knorr Szárnyas Fűszervarázs | 1 evőkanál |
vöröshagyma | 2 darab |
olaj | 1 dl |
füstölt szalonna | 15 dekagramm |
pulykamell | 20 dekagramm |
őrölt fekete bors | 1 csipetnyi |
sertés szűzpecsenye | 20 dekagramm |
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill | 1 evőkanál |
tv paprika | 2 darab |
száraz kolbász | 10 dekagramm |
hurkapálca vagy fémtű | 10 darab |
Vegyes rablónyárs a Főételek kategóriában
Vágjuk 2×2 cm-es kockákra a 3 féle húst, a paradicsomot és a paprikát. A kolbászt karikára, a szalonnát akkora szeletekre mint a kolbász, a hagymát négybe és szedjük leveleire.
A húsokat a kétféle fűszerkeverékkel fűszerezzük és keverjük össze mielőtt elkezdjük felszúrni. Majd az összes alkotóanyagot váltogatva, húzzuk nyársra.
Öntözzük meg olajjal, és csipet borssal ízesítjük. Kiolajozott tepsibe kicsi vizet aláöntve alufóliával letakarva tegyük előmelegített sütőbe kb 30 percre, majd a fóliát levéve grill fokozaton még 10-15 percre egyszer közben átforgatva a nyársakat.
Köretként friss kevert salátát joghurt öntettel vagy fóliás burgonyát ajánlunk mellé fűszervajjal.