Feltöltve:

Vegyes rablónyárs

timer 55
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

csirkemell20 dekagramm
paradicsom3 darab
Knorr Szárnyas Fűszervarázs1 evőkanál
vöröshagyma2 darab
olaj1 dl
füstölt szalonna15 dekagramm
pulykamell20 dekagramm
őrölt fekete bors1 csipetnyi
sertés szűzpecsenye20 dekagramm
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill1 evőkanál
tv paprika2 darab
száraz kolbász10 dekagramm
hurkapálca vagy fémtű10 darab

Elkészítés

1. lépés

Vágjuk 2×2 cm-es kockákra a 3 féle húst, a paradicsomot és a paprikát. A kolbászt karikára, a szalonnát akkora szeletekre mint a kolbász, a hagymát négybe és szedjük leveleire.

2. lépés

A húsokat a kétféle fűszerkeverékkel fűszerezzük és keverjük össze mielőtt elkezdjük felszúrni. Majd az összes alkotóanyagot váltogatva, húzzuk nyársra.

3. lépés

Öntözzük meg olajjal, és csipet borssal ízesítjük. Kiolajozott tepsibe kicsi vizet aláöntve alufóliával letakarva tegyük előmelegített sütőbe kb 30 percre, majd a fóliát levéve grill fokozaton még 10-15 percre egyszer közben átforgatva a nyársakat.

4. lépés

Köretként friss kevert salátát joghurt öntettel vagy fóliás burgonyát ajánlunk mellé fűszervajjal.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem