Feltöltve:

Vegetáriánus gyros szendvics ciabattában

timer 25
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

paradicsom2 darab
olaj3 evőkanál
joghurt1 darab
kígyóuborka1 darab
Knorr Gyros alap Fokhagymás öntettel1 csomag
laska gomba500 gramm
ciabatta2 darab

Vegetáriánus gyros szendvics ciabattában a Előételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Vágjuk csíkokra a megmosott és megszárított laskagombát.

2. lépés

Keverjük ki a Knorr Rafinéria tasak nagyobbik felében található fűszerkeveréket 3 evőkanál olajjal. Majd keverjük el benne a laskagombát, hagyjuk pár percig állni.A tasak kisebbik felében található porkeveréket pedig keverjük el 1 kis pohár joghurttal és tegyük a hűtőbe kb. 10-15 percre, felhasználásig.

3. lépés

Egy felforrósított serpenyőben pirítsuk meg a fűszeres laskagombát. (Nem szükséges hozzáadott olaj, a gomba marinálásához használt olaj bőven elegendő a pirításhoz.) Pirítsuk kb. 15 percig, míg a gomba az összes folyadékot el nem fövi és szép pirult nem lesz.

4. lépés

Közben a sütőben melegítsük fel a ciabattákat, hogy jó ropogós legyen a kérge. Szeleteljük fel karikákra a paradicsomot és az uborkát.

5. lépés

Vágjuk félbe a meleg ciabattákat, majd a feleket is vágjuk ketté, hogy szendvicseket készíthessünk. Az uborkaszeletekkel, a paradicsomszeletekkel és a pirított laskagomba csíkokkal töltsük meg a szendvicseket. Kanalazzuk a töltelékre a joghurtos dresszinget.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 100"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 520"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 220"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem