Vegán laktózmentes sajttorta
  • timer120 perc
  • moodKözepes
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • Glutén és laktózmentes keksz - 180 gramm
  • kókuszliszt - 64 gramm
  • Rama Laktózmentes sütőmargarin - 150-200 gramm
  • kesudió - 150 gramm
  • Mandula tej - 1 dl
  • vanília aroma - 1 teáskanál
  • méz - 1 evőkanál
  • kakaópor - 1 evőkanál
  • barack - 200 gramm

Elkészítés:

  1. 1. Aprítógépbe rakjuk a kekszet , a kókuszlisztet . Majd hozzáöntjük az olvasztott margarint.
  2. 2. Ezt a masszát, egy kerek csatos tepsi aljába nyomkodjuk ,ezután, rakjuk be a hűtőbe kicsit.
  3. 3. A kesudióból ,az aprítógép segítségével , miután hozzáöntjük a mandula tejet , krémet készítünk .
  4. 4. Hozzáadjuk a vanília aromát, mézet és a kakaóport.
  5. 5. Rákenjük a kekszes massza tetejére , ezután mehet a hűtőbe 2 órára.
  6. A végén szinte bármilyen gyümölccsel díszíthetjük, én a barackot kívántam meg hozzá. Én barackot (barack befőttből) szeleteltem a tetejére.
  7. Végül nincs más dolgunk mint kínáljuk meg, családtagjaink,szeretteinket is vele.