Feltöltve:

Vasi marhafelsál galuskával

timer 100
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz1 dl
tejföl2 dl
vöröshagyma1 kilogramm
tojás4 darab
babérlevél2 darab
liszt3 evőkanál
vörösbor2 dl
csipetnyi
pirospaprika1 teáskanál
étolaj1 evőkanál
fehérpecsenye1 kilogramm

Vasi marhafelsál galuskával a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Vasi marhafelsál galuskával elkészítés 1. lépés képe

A húshoz összes hozzávalót feltesszük főni annyi vízben amennyi ellepi. Addig főzzük amíg a hús megpuhul.

2. lépés

Vasi marhafelsál galuskával elkészítés 2. lépés képe

Ha megfőtt, a húst kivesszük, a levet leszűrjük és a fennmaradt hagymát szűrőn átpasszírozzuk. Felforraljuk és a liszttel besűrítjük. Galuskával tálaljuk.

3. lépés

Vasi marhafelsál galuskával elkészítés 3. lépés képe

Galuska: a tojásokat összekeverjük a tejföllel, hozzáadjuk a sót és belekeverjük a lisztet. Alaposan összekeverjük és forró, sós vízben, amihez egy evőkanál étolajat adtunk beleszaggatjuk a tésztát. Ha feljön a víz tetejére, kiszedjük és hideg vízzel leöblítjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem