Feltöltve:

Vasi marhafelsál galuskával

timer 100
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz1 dl
tejföl2 dl
vöröshagyma1 kilogramm
tojás4 darab
babérlevél2 darab
liszt3 evőkanál
vörösbor2 dl
csipetnyi
pirospaprika1 teáskanál
étolaj1 evőkanál
fehérpecsenye1 kilogramm

Elkészítés

1. lépés

Vasi marhafelsál galuskával elkészítés 1. lépés képe

A húshoz összes hozzávalót feltesszük főni annyi vízben amennyi ellepi. Addig főzzük amíg a hús megpuhul.

2. lépés

Vasi marhafelsál galuskával elkészítés 2. lépés képe

Ha megfőtt, a húst kivesszük, a levet leszűrjük és a fennmaradt hagymát szűrőn átpasszírozzuk. Felforraljuk és a liszttel besűrítjük. Galuskával tálaljuk.

3. lépés

Vasi marhafelsál galuskával elkészítés 3. lépés képe

Galuska: a tojásokat összekeverjük a tejföllel, hozzáadjuk a sót és belekeverjük a lisztet. Alaposan összekeverjük és forró, sós vízben, amihez egy evőkanál étolajat adtunk beleszaggatjuk a tésztát. Ha feljön a víz tetejére, kiszedjük és hideg vízzel leöblítjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 180"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem