1. lépés
A 3 tojásfehérjéjét felverjük habverővel, majd hozzáadunk 3 kanál cukrot és 1 cs vaníliát, és addig verjük, amíg kemény habot nem kapunk. Ezután fakanállal belekeverjük a tojások sárgáját és 1 mk piros ételszínezéket, olvasztott Ramát, vagy olajat, majd a 3 ek sütőporos liszttel összeforgatjuk, és sütőpapíros tortaformában megsütjük, 180 fokon 15 perc alatt. Ugyanígy a sárga tésztát is elkészítjük. Félre tesszük őket hűlni. A pudingot megfőzzük 3 ek cukorral 3 dl tejben. Amikor kihűlt, összekeverjük a felvert tejszínhabbal és a színtelen mandula aromával. A karikákat kettévágjuk, majd a krémmel megtöltjük. Alulra a sárga, rá a piros, majd ismét sárga és piros. Egy éjszakát pihentetjük a hűtőben, hogy összeérjen. Díszítéshez verjük fel a tejszínhabot, tegyünk félre 4 evőkanállal, a többit színezzük zöld mandula aromával, ezzel vonjuk be a torta külsejét. A fehér habot töltsük zsákba és díszítsük a tortát.