Feltöltve:

Vakondtúrás torta

timer 60
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A tésztához

tojás5 darab
kristálycukor4 evőkanál
olaj1 dl
liszt5 evőkanál
kakaópor2 evőkanál
sütőpor1 csomag

A krémhez

tejszín ízű pudingpor1 csomag
tej5 dl
zselatin1 csomag
tejszín3 dl
cukor10 dekagramm
ét- vagy tejcsokoládé8 dekagramm
banán3 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd olajjal, lisztel, sütöporral és kakaóporral kikavarjuk.

  2. 2. lépés

    Sütőpapírral bélelt tortaformában megsütjük és kihűtjük. A belsejét kifúrjuk úgy, hogy az oldalán 1-2 cm-es szél és az alja megmaradjon. Hámozott, félbevágott banánnal kirakjuk, és megtöltjük az alábbi krémmel:

  3. 3. lépés

    A krémhez tejben cukorral megfőzzük a pudingpot, és hűlni hagyjuk. A tejszínt felverjük, a zselatint fél dl vízben feloldjuk, majd az egészet összekeverjük, és a reszelt csokoládét beleszórjuk. Megtöltjük a tortát és a kikapart piskótát ráreszeljük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre