Knorr Magyaros Fűszervarázs | csomag |
---|---|
olaj | 3 evőkanál |
zöldbab | 15 dekagramm |
burgonya | 40 dekagramm |
póréhagyma | 20 dekagramm |
gomba | 20 dekagramm |
darált sertéshús | 30 dekagramm |
száraz vörösbor | 1 dl |
Knorr Vadas alap | 2 csomag |
Vadas egytálétel a Főételek kategóriában
Az olajon megpirítjuk a karikára vágott póréhagymát majd rádobjuk a húst és fűszerezzük 1/4 tasak fűszerkeverékkel. Pici vizet aláöntve kb. 10 percig fedő alatt néha megkeverve pároljuk. Ha a lé elpárolgott hozzáadjuk a tisztított, felszeletelt gombát, pár perc múlva az 1×1 cm kockára vágott burgonyát a maradék fűszerkeveréket és a zöldbabot.
5 percig fedő alatt ha kell egy kis viz hozzáadásával tovább főzzük. Majd felöntjük a 8 dl vízzel és a borral elkevert két tasak KNORR Vadas alap porkeverékkel. Kevergetve felforraljuk, majd a burgonya puhulásáig kb. 8 perc kevergetve együtt főzzük.. Forrón tálaljuk